سریع ترین راه های خرید ساک لوازم کودک

گاهی اوقات ممکن است مادر باردار در طی ماه پنجم از دوران حاملگی خود تصمیم بگیرد تا همه وسایل مورد نیاز برای کودک را خریداری کند، چون در سه ماهه آخر از

10 وسیله مهم برای ساک بیمارستان موقع زایمان

گاهی اوقات ممکن است مادر باردار در طی ماه پنجم از دوران حاملگی خود تصمیم بگیرد تا همه وسایل مورد نیاز برای کودک را خریداری کند، چون در سه ماهه آخر از دوران بارداری، اغلب زنان بسیار سنگین شده و احساس خستگی می‌کنند. به همین دلیل، سه ماهه دوم از دوران بارداری مادر، ظاهرا فعال ترین زمان بارداری است. بنابراین، این افراد شروع به جستجوی برای یافتن وسایل مورد نیاز کودک خود کرده و تقریبا با یک حمله استرسی ترسناک روبرو می‌شوند. با همه این توصیفات، لازم است به عنوان یک خانم جوان و بی‌تجربه به خاطر داشته باشید که وسایل مورد نیاز نوزادان، در دسترس همه بوده و تهیه آن‌ها بسیار آسان است. اما، وسایلی را که چندان لازم نیست، خریداری نکنید! جالب است بدانید که همه وسایل موجود در بازار بسیار جذاب بوده، مادر حامله به طرز وسوسه‌انگیزی به آن‌ها نگاه کرده و در نهایت به خود می‌گوید: "البته که فرزند من به همه این وسایل نیاز دارد!"

به عنوان یک مادر باردار سعی کنید تا به نزدیک‌ترین فروشگاه لوازم بچه رفته و لیست اقلامی که برای کودک خود در خانه و یا برای ساک بیمارستان نیاز است، دریافت کنید. دریافت این لیست باعث می‌شود تا شما کم‌‌تر گیج شده و در وقت کم، بهترین خرید را داشته باشید. پس از گذراندن این دوره و تهیه لوازم مورد نیاز نوزاد، فقط یک پیشنهاد به مامان‌های جوان ارائه می‌دهیم: "به همراه داشتن کیف پول در بیمارستان، در هنگام انجام عمل زایمان". در ادامه این مقاله، لیستی از وسایل مورد نیاز برای زنان حامله که باید در ساک بیمارستان، جهت تولد نوزاد همراه او باشد، بیان شده است. مهم‌ترین این وسایل عبارتند از:

1. پوشک نوزاد:

همانطور که می‌دانید پوشک بچه باید دارای نام تجاری معتبر بوده و از داروخانه‌ها و فروشگاه‌های لوازم بهداشتی خریداری گردد. لازم است بدانید که پوست کودک بلافاصله بعد از تولد بسیار حساس می‌باشد. پس، سعی کنید تا پوشک را با چند نام تجاری مختلف خریداری کنید تا اگر یک نوع آن با پوست فرزند شما سازگار نبود، از جنس مناسب دیگر استفاده نمایید.

2. وازلین (ژله):

کرم وازلین در حفاظت از پوست نرم کودک جادو می‌کند. پس، بهتر است همه مادران در هر زمانی که پوشک فرزند خود را عوض می‌کنند، پماد را به باسن نوزاد و پاهای او بمالند. اگر جنس پوشکی با پوست بدن نوزاد شما سازگار بود، سعی کنید تا به طور منظم، از آن جنس استفاده نمایید. هرگز از پوشک‌هایی که معطر هستند (مخصوصا برای نوزادان دختر تا 8 ماهگی) استفاده نکنید! به عنوان یک خانم جوان و بی‌تجربه می‌توانید ژله یا پماد اضافه بر روی پوست بدن فرزند خود را با دستمال مرطوب پاک نمایید.

3. دستمال مرطوب بچه:

به عنوان یک زن حامله حتما دستمال مرطوب را در ساک بیمارستان خود قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که پرستاران برای پاک کردن پاهای نوزادتان از آن استفاده خواهند نمود. همچنین، مادر یا کسانی که برای کمک به شما در بیمارستان حضور دارند، باید یاد بگیرند که برای تمیز کردن مناطق حساس از پوست بدن نوزاد از دستمال مرطوب بچه استفاده کنند، زیرا در چند روز اول پس از زایمان، هنر استفاده از دستمال مرطوب جهت پاک کردن بدن نوزاد بیشتر از زمان‌های دیگر لازم است.

4. لباس کودک:

لباس‌هایی از جنس پنبه و نخ کامل (نخی)، بهترین نوع لباس برای نوزادان کوچک هستند. البته فراموش نکنید که لباس‌های کودک را باید بر اساس شرایط آب و هوایی محل سکونت خود انتخاب کنید. اما هر زن حامله باید چندین مجموعه از لباس‌های مختلف نوزاد را در کیف خود نگهداری کند، چون ممکن است در هنگام اقامت در بیمارستان به لباس‌های متعددی برای تعویض نیاز داشته باشد.

5. پتوی نوزاد:

یادتان باشد که حتما یک پتو در ساک بیمارستان خود قرار دهید. همچنین، اطمینان حاصل کنید که پتوی انتخابی شما از جنس نرم بوده و گرما را کامل حفظ می‌کند، چون خواب کودک شما، با احساس گرما، راحت‌تر خواهد بود.

6. ملافه یا پارچه چهارگوش گوچک:

اساسا همراه داشتن یک پارچه بزرگ، نازک و از جنس پنبه جهت پیچاندن کودک در بیمارستان از اهمیت خاصی برخوردار است. همه بچه‌های کوچک، عاشق احساسی هستند که در رحم مادر خود تجربه کرده‌اند. پس، شما هم به کمک یک پارچه چهارگوش نرم و پیچاندن دست و پای نوزاد خود در آن، شرایطی مثل رحم مادر را برای او فراهم کنید. ممکن است شما هم به عنوان یک مادر بی‌تجربه در چند بار اول، این کار را درست انجام ندهید، اما قطعا در روزهای آینده، با توجه به حالات نوزاد خود، این کار را یاد می‌گیرید!

7. دستکش و کلاه نوزاد:

اگر هوای محل سکونت زن باردار سرد بوده، بیمارستان محل زایمان دارای تهویه مطبوع بوده و هوای اتاقی که زن زائو در آن بستری است، خنک باشد، حتما باید از کلاه و دستکش برای پوشاندن فرزند خود استفاده کنند، زیرا همه نوزادان به این نوع پوشش نیاز دارند.

8. وسایل شستشو و لوسیون مخصوص نوزاد:

شما به عنوان یک مادر باردار می‌توانید محصولاتی را برای شستشو دادن فرزند خود، بلافاصله بعد از تولد به همراه داشته باشید. در واقع، اگر می‌خواهید نوزاد شما برای اولین بار حمام خود را در محیط بیمارستان انجام دهد، برای این کار بهتر است شامپو و لوسیون را در اندازه کوچک و سفری انتخاب کنید تا حمل آن آسان باشد.

9. حوله کوچک مخصوص نوزادان:

حوله‌ای که برای نوزادان انتخاب می‌شود، باید کوچک و نرم بوده و از جنس پنبه باشد تا بتواند آب را به خوبی جذب نماید. به همین دلیل، هیچ وقت حوله‌ای را که برای اولین بار دیده و تصاویر زیبای روی آن را پسندیده‌اید، برای فرزند کوچک خود خریداری نکنید.

10. ناخن گیر مخصوص کودکان:

جالب است بدانید که برخی از کودکان با ناخن‌های بلند انگشتان به دنیا می‌آیند. اگر ناخن نوزاد واقعا بلند باشد، در ابتدا کمی ناخوشایند به نظر می‌رسد. در چنین مواردی از پرستار یا افراد باتجربه بخواهید تا کار کوتاه کردن ناخن‌ها را برای فرزند شما، با ناخن‌گیر مخصوص او انجام دهند.

 

مامانم

+ نوشته شده در  دوشنبه 9 دی 1398ساعت 15:52  توسط جعفری